Monday, January 29, 2007

Salut

Asta e primul post ... asa ca.... bine am venit la propriul meu blog. Deci dragi prieteni va invit sa ma /ne tineti la curent cu viata voastra prin intermediul acestui relativ nou mijloc de exprimare.

4 comments:

Anonymous said...

Tanase e smecher asa ca i-a trebuit un blog. Pai, hai sa vedem...

Anonymous said...

Hey!!! nu puteam refuza aceasta invitatie, mai ales ca ma pot numara printre primii/ele care semneaza acest nou blog. nu e cool? sunt sigura ca, imediat ce vor afla de existenta lui, prietenii te vor invada cu mesaje. de ce? probabil tu stii mai bine de ce, pentru ce si cum ai reusit sa ti-i apropii. nici nu stiu ce s-ar potrivi pentru un salut, cred ca aceste randuri sunt salutul in sine... Dar daca vrei totusi sa te raportezi la ceva, citeste mai departe: "Când îti vine sa plângi, adu-ti aminte de clipele în care zâmbeai; Când simti ca viata nu are nici un rost gândeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait, Când simti ca vrei sa mori gândeste-te ca altii ar da orice sa traiasca... Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru." (Mari)

Anonymous said...

Hello everybody!!!

Although this is meant to be an international site I would like to ask our friends to write their comments in english (mihai, this is also valid for you!!). Otherwise I will miss the gossips!!

Unknown said...

Tontin this is a post for the romanian people. If u want english open one in english